Archív termékek

Az itt található gurulós táskák már nem rendelhetők, a gyártó részéről kifutottak. 

Alkatrész ellátás a törvényi előírások szerint biztosított.

ecomaku mostra-trans  A környezetvédelem sosem volt ilyen szép.
A zsák levehető a kocsiról és akár hátizsákként is hordható.

Az ECOMAKU egy forradalmi és sokoldalú eszköz a mindennapi élethez.
Ugyanakkor az ECOMAKU nem csupán egy jól tervezett táska, de gyártásakor a környezetvédelem is fontos szempontot képvisel, ezért 100%-ban újrahasznosított anyagokból készítjük a lehető legkisebb energia felhasználásával.

Ez a tudatos gondolkodás jellemzi a ROLSER csapatát, hogy a jövőben is előre mutató fejlesztésekkel valóban vonzó és sokoldalúan felhasználható termékeket gyártson.

Ecomaku carbon Ecomaku_granito Ecomaku_tosca
superbag mostra-trans  A jövőbe tekintünk, a múltból merítünk.

A ROLSER-nél szeretjük megtartani a dolgok lényegét ami magával ragadott minket régen. Így a SUPERBAG azért született, hogy ezzel is tisztelegjünk a régi divat és stílus világának, megalkottuk a vásárlóink igényei alapján.
A SUPERBAG-et, a ROLSER új kocsi és táska változataként hozta létre számukra, hogy legyen egy hasznos kiegészítő ami segíti életünket, arra törekedve, hogy megtartsuk az eleganciát.
pac051 superbag_azul_2pac051 superbag_azul
thumb pac051 superbag rojothumb pac051 superbag verde
plegamatic 

 Végtelen lehetőségeket kínál

A ROLSER olyan táskát fejlesztett, mely minden funkciót egyesít. Így ha akarjuk kerekek segítik a haladásunkat, vagy akár összecsukva kézben is szállítható. 

Tervezésekor egy letisztult, jól használható táska megalkotása volt a cél, amit most már bárki megtapasztalhat a PLEGAMATIC táskák jóvoltából.

thumb plegamatic plegamatic blue plegamatic red plegamatic side
f3 mostra-trans 

Versenyezz a legújabb stílussal!

Vigyázz, kész, .... rajt! A verseny elindult, itt a legfrissebb ROLSER design. A kompozíciót a tiszta színek jellemzik, amelyek több változatban kaphatók, hogy megfeleljen a minden ízlésnek.

A kockás mintás bevásárló kocsi a fiatalabb korosztály számára is jó és kedvelt választás.

f32 pac051_f2
mountain logos 

 Fiatalos lendülettel

A bevásárló kocsikat sokan úgy vélik az idős korosztálynak találták ki. Holott a kényelmes utazás, vásárlás nem az idősek kiváltsága.

Próbálja ki a MOUNTAIN LOGOS család tagjait, élénk színeivel, nagy helykínálatával és kényelmes, megbízható használhatóságával hamar hű társává válik a mindennapokban.

mountain_logos orange mountain logos purple mountain logos lime mountain logos grey